• De oprichters: Spirit meets de Bokkedoorns

  De Summum Lounge is opgericht door Spirit Hosting & Promotions en restaurant de Bokkedoorns. Beide partijen zeer bekend in de Hospitality branche.

  Spirit Hosting & Promotions

  Spirit Hosting & Promotions is sinds 1990 de aangewezen partner op het gebied van hostess dienstverlening. Zij verzorgen de juiste gastheer of gastvrouw voor ieder evenement of elke gelegenheid, een representatieve host die goed begrijpt wat gastvrijheid is.
  Bekijk website

  Restaurant de Bokkedoorns

  Onder regie van John Beeren groeide restaurant de Bokkedoorns uit tot een waar begrip. Elke dag opnieuw gaat het team tot het uiterste om de gasten culinair te verwennen.
  Restaurant de Bokkedoorns, al meer dan 50 jaar een begrip en ruim 20 jaar in het bezit van twee Michelinsterren.
  Bekijk website

   
 • De designers: Finnegan en Glintmeijer

  De Summum Lounge is ontworpen door architectenbureau FG Stijl. De interieurs van eigenaren Colin Finnegan en Gerard Glintmeijer staan regelmatig in de schijnwerpers.

  Bekijk website

   
 • De kwaliteit: anoniem, exclusief, gastvrij

   

  Anoniem

  Het is bij ons mogelijk om compleet anoniem de lounge te betreden en in de lounge te verblijven. Hierdoor is discretie gegarandeerd. Van buitenaf is het hiernaast niet mogelijk om te zien wie er aanwezig is.

  Exclusief

  U boekt de Summum Lounge alleen in zijn geheel waardoor u de gehele lounge inclusief een hostess tot uw beschikking heeft.

  De locatie, met uitzicht op de private jets, de inrichting verzorgd door architectenbureau FG Stijl en het eten bereid door restaurant de Bokkedoorns zorgen gezamenlijk voor een bijeenkomst op top niveau.

  Bekijkt u tijdens uw bezoek ook eens de speciale materialen die zijn gebruikt voor de inrichting. Zo is er een leren vloer, zijn er muren van de bijzondere steensoort onyx en is de vloer gemaakt van wengé.

  Gastvrij

  De hosts en hostesses van Spirit Hosting & Promotions weten wat gastvrijheid is, het zit in de genen van het bedrijf. De host of hostess maakt dat u het aan niets tekort komt tijdens uw bezoek aan onze veragderlocatie.
   

   

  Het concept: Summum, the private jet lounge

  Een zeer exclusieve vergaderlocatie waar ultieme gastvrijheid en anonimiteit voorop staan. Dit is tot in detail vertaald naar design, service en food and beverages.